Superlätta Cornflakesbräck

  • Krossa lätt 2-3 dl Cornflakes
  • Smält 250-300 gram ljus Blockchoklad
  • Blanda ner i den smälta chokladen
  • Lägg bakplåtspapper på en bricka eller bakplåt
  • Häll chokladsmeten på pappret och fördela den till en ganska tunn "platta"

  • In med brickan i kylen eller frysen
  • När chokladen stelnat ordentligt skär du, med vass kraftig kniv,
    bitar/bräck i olika storlekar
  • Den oregelbundna formen som uppstår när chokladen knäcks är bara trevligt

Tjoho !!! Nu har du ytterligare godis till jul !!!

Kom ihåg :

Alla chokladbitar som du skapat för julgottebordet mår bäst av att förvaras i kylskåp. Ta bara fram så många som går åt vid varje tillfälle. Blockchoklad smälter lätt och i rumstemperatur blir dina praliner lite kladdiga efter en stund.