Det är så fint att se hur många som fortfarande kikar in här på Matnyttigt, över 500 besökare per dag ..... trots att jag inte längre är aktiv. Det kommer nog säkert en tid för matlagning och fotografering igen .... men just nu har livet tagit sig en annan vändning

Efter ett jobbigt år med egna operationer och sjukskrivningar nådde vi kulmen i höstas när min son insjuknade akut. Vi har spenderat hösten på sjukhus och vi har en lång resa framför oss. Idag står vi på väntelista för ett nytt hjärta åt vår son ... endast 16 år gammal.

Matnyttigt får fortsätta ligga på is och mitt fokus ligger nu på annat håll. Vill ni följa den resan är ni välkomna in på min personliga blogg :


EN OVÄNTAD VÄNSKAP - om livet & väntan på ett nytt hjärta


Tack för att ni fortsätter att använda mina recept och delar med er på sociala medier. Jag kommer säkert tillbaka .... men vet inte riktigt när. Kram alla ni goa följare ..... och glöm inte att anmäla er till Donationsregistret !!!