Lite variation till vanligt tacos .... Nu finns något tjockare tortillabröd, perfekt som pizzabotten.
Ta vad du har hemma eller köp hem det du brukar använda när ni äter tacos.
Mina tacopizzor gjorde jag väldigt starka med chilisås och jalapeno (eftersom det går hem i den här familjen)


Exempel på innehåll:

Pizza Tortilla bröd (Santa Marias)
Tacosås eller Chilisås
Tacofärs (stekt köttfärs med mycket tacokrydda från påse)
Riven Ost
Svarta Oliver
Lök
Jalapenos

Exempel på tillbehör:

Isbergssallad, tomat, gurka, gräddfil, majs

  • Sätt ugnen på ca 225 grader
  • Lägg ut bröden på en bakplåt (gärna med bakplåtspapper under)
  • Bred ut tacosås i valfri styrka eller som jag gjorde ..... chilisås

  • Fördela lite riven ost på såsen
  • Lägg på rikligt med färdigstekt tacofärs

  • Toppa med jalapeno, oliver och skivad lök
  • Dundra på med ännu mer riven ost .....

  • Grädda pizzorna mitt i ugnen tills osten smält och börjar få lite färg (ca 15 minuter)

  • Servera med sallad och ev. gräddfil och mer tacosås

  • Jag fryste in den överblivna pizzan i en plastpåse och den blev hur fin som helst när jag tog fram den och värmde på till snabblunch några dagar senare ....