ATT NÄSTAN VARJE RECEPT GÅR ATT HALVERA ELLER DUBBLERA

ATT INGREDIENSER OCH RÅVAROR HÄR UTGÅR FRÅN ETT EKONOMISKT PERSPEKTIV .... ALLT GÅR ATT BYTA UT MOT EKOLOGISKT OCH NÄRPRODUCERAT OM PLÅNBOKEN TILLÅTER

ATT RECEPTEN ÄR FORMADE UTIFRÅN MIN EGEN PERSONLIGA SMAK, KRYDDOR OCH MÄNGDANGIVELSER KAN ALLTID VARIERAS EFTER VAD DU GILLAR BÄST

ATT MÅNGA RECEPT INTE ALLS UTGÅR FRÅN DET BÄSTA TÄNKBARA HÄLSOPERSPEKTIVET, MEN ATT VI INTE ÄR MER ÄN MÄNNISKOR .... MAT MÅSTE FUNGERA I VARDAGEN OCH IBLAND MÅSTE VI TA DEN ENKLA VÄGEN

ATT ALLT GÅR ATT ÄTA .... I RIMLIGA MÄNGDER OCH MED LAGOM TIDSINTERVALL

ATT PROVSMAKA UNDER TIDEN DU LAGAR. LITA ALDRIG PÅ NÅGON ANNAN ÄN DIG SJÄLV .... SMAKEN ÄR SOM BAKEN ;-)

ATT ALLTID LÄSA IGENOM HELA RECEPTET INNAN DU STARTAR ... JAG ÄR EN GLAD AMATÖR OCH LÅNGT IFRÅN FELFRI .... FNISS. HÖR AV DIG OM DET ÄR NÅGOT SOM DU UNDRAR ÖVER ELLER SOM JAG INTE FÖRKLARAT TILLRÄCKLIGT BRA I TEXTEN

ATT ERA KOMMENTARER HÄR ÄR VÄRDEFULLA, INTE BARA FÖR MIG, UTAN FÖR ALLA SOM LÄSER OCH BLIR NYFIKNA PÅ RECEPTEN ... KOMMENTERA MERA ;-)

ATT JAG FOTAR ALLTING SJÄLV. OM JAG LÅNAR NÅGOT FRÅN NÄTET SÅ SKRIVER JAG DET !